Български (България)English (United Kingdom)

Селски туризъм

Карта
There are no translations available.

Къщи за почивка "КУЗМАНОВ"село Игнатовци

Село Игнатовци се намира на 17 км. югоизточно от гр. Елена,в землището на село Мийковци.
Любителите на природата ще бъдат приятно изненадани от многобройните живописни туристически маршрути и екопътеки, подходящи за пешеходен и колотуризъм. Районът на град Елена е екологично чист и известен на всички които обичат да събират билки,плодове и гъби. Тук може да намерите ароматни диви плодове – шипки, боровинки, къпини, малини, ягоди.
На 3 км от селото минава река „Борущица” подходяща за риболов, пикник и почивка под сянката на вековни дървета, извисяващи се в близост до реката.
Запалените скиори могат да се възползват от ски писта "Мийковци", подходяща както за начинаещи, така и за напреднали.Разполагаме с добре оборудван ски гардероб. Предлагаме разходка с моторна шейна.
За любителите на конния спорт, предлагаме туристически походи с коне от порода „Хафлингер”. За начинаещите организираме разходка с файтон. На разположение на нашите гости са плувен басейн и барбекю в двора на къщите.
Къщите за отдих в село Игнатовци са три. Всяка къща разполага с две спални и дневна с кухненски кът, баня и тоалетна. В дневната има разтегателен диван. Отоплението е  с локално парно и камина в дневната.
На разположение на гостите във всяка къща има напълно оборудвана кухня за самостоятелно приготвяне на храна, с готварска печка, микровълнова фурна, хладилник,кафе машина,барбекю и посуда. Всяка стая разполага с телевизор със цифрова телевизия.
При максимално използване на легловата база във всяка една от къщите могат да нощуват до 6 човека.
  • Цени на къща:
  • Всичко това може да си осигурите с резервация на телефон 0888 897 589, 0894 483 920.
  • Летен период: от 01.05 до 30.09
  • Цени на къща: Една нощувка: 100 лв.; две нощувки 180 лв.; от 3 до 5 нощувки, цената е по 80 лв. на вечер;
  • Зимен период: от 01.10 до 30.04
  • Цени на къща: Една нощувка: 120 лв.; две нощувки 200 лв.; от 3 до 5 нощувки, цената е по 90 лв. на вечер;
  • При 5 нощувки получавате една безплатно!!!


Официален уеб сайт: www.kuzmanovi.com


 


 
RocketTheme Joomla Templates